Massage in Tervuren (regio Brussel)

De verlichtende en verzachtende werking die het eenvoudige contact van 2 handen teweegbrengt, fascineert me sinds jaar en dag. Het is dan ook logisch dat deze fascinatie aan de basis lag voor mijn keuze om masseur te worden…

Vooral in onze Westerse samenleving is er -volgens mij- een groot gebrek aan menselijke aanraking, hetgeen meer ingeburgerd is in Oosterse culturen.

Nochtans hebben we meer dan ooit nood aan rustpunten in ons dagelijkse drukke leven. De mens heeft behoefte zichzelf terug te vinden, terug één te worden met zijn lichaam dat hij nu en dan kwijt is. Een momentje waarin het concept tijd vergeten kan worden en waar alle aandacht naar ons lichaam gaat….. heerlijk!

Massages vervullen enerzijds deze relaxerende werking, maar ze zijn ook therapeutisch. Ze kunnen uiteraard nooit het werk van een kinesist of osteopaat vervangen, maar zijn wel complementair aan diens werk. De masseur versoepelt namelijk de spieren en gewrichten en verlicht zo mogelijke krampen, met als uiteindelijk doel een algemeen regenereren van het metabolisme.

Met de bedoeling zo goed mogelijk op uw uiteenlopende behoeftes te kunnen inspelen, heb ik een lijst samengesteld met de verschillende massages die ik aanbied:
Zweedse massage
anti stressmassage: rug (meer diepgaand)
ontspannende rugmassage
verlichtende beenmassage
oriëntaalse massage
sportmassage

Aarzel niet om even kennis te maken in het deeltje over mij.